Despre noi

Borgo magazin multi-brand este întotdeauna eleganță, calitate impecabilă și stilul sofisticat.

 

Familia Texier se află la a treia generație de producători de articole din piele. Pasiunea pentru această artă este transmisă din tată în fiu. Brandul Maison Texier este sinonim cu prezentabilitatea, calitatea și bunul gust. Gențile, servietele și celelalte accesorii din piele, care sunt prezente prin acest logo, sunt preferate de oamenii de afaceri, diplomați, manageri de top, dar și de femeile mondene! Astăzi, Texier este în top-10 cele mai renumite branduri care produc articole de lux din piele. Cunoscătorii accesoriilor din piele îl numesc pe maestrul Louis Texier un Gucci francez. Designerul și-a creat propriul stil, unic, recunoscut imediat prin gențile, valizele, servietele sau portofelele sale. Evident că cei de la Maison Texier dau prioritate clasicului, adică unui stil pragmatic, „nemuritor". Toate produsele sunt fabricate exclusiv din piele naturală, de vită sau vițel, îmbrăcate perfect și vopsite calitativ. Acest lucru garantează nu doar senzațiile de nedescris al atingerii delicate de catifea, ci și o durabilitate uimitoare a produselor. Geanta ori servieta de la Maison Texier este un accesoriu nu doar „pentru un sezon". Prea elegante, aceastea pot fi combinate cu orice ținută, nu se demodează și servesc ca permis de admitere în lumea gustului impecabil.

Fabrica de încălțăminte Fratelli Rossetti a fost înființată în 1953. Este situată în orașul Parabiago, în apropiere de îndrăgitul Milano. Compania este deținută în proporție de 100% de cea de-a doua generație a familiei Rossetti, și anume de frații Diego, Luca și Dario. De mai bine de cincizeci de ani, Fratelli Rossetti urmărește o strategie clară, care constă în combinarea optimă a tradițiilor clasice de meșteșuguri și a celor mai noi tehnologii de înaltă performanță. Anume acest echilibru generează raportul ideal între prețul și calitatea produsului Fratelli Rossetti. În prezent, fabrica utilizează cele mai avansate tehnologii din lumea industriei de încălțăminte. Totuși, pentru a avea parte de cea mai înaltă calitate a produselor, multe etape de creare a acestora sunt încă executate manual. Colecția Fratelli Rossetti este destinată celor care știu că prețul bun garantează și un produs de top, care știu ce înseamnă armonia perfecta între formă și calitate și care pot prețui confortul. Aceștia sunt consumatorii moderni care se adaptează cu ușurință evoluției gusturilor, culorilor, modelelor și tendințelor. Aceștia sunt clienții fideli care au avut deja ocazia de a purta pantofi Fratelli Rossetti și sunt un exemplu viu de stil pentru publicul în continuă creștere al brandului Fratelli Rossetti. Printre cei mai cunoscuți fani ai pantofilor Fratelli Rossetti se numără Tom Cruise, Jack Nicholson, Sylvester Stallone, Yoko Ono.

 

Compania Coccinelli a fost înființată de familia Mazzieri, în orașul italian Parma, în 1978. Inițial, a fost un mic atelier pentru producția de genți de mână elegante și de accesorii din piele. Datorită calității superioare a produselor realizate, abordării inovatoare de proiectare, brandul a fost rapid recunoscut și apreciat de către clienți. În anii 90 ai secolului al XX-lea, Coccinelle a început să se dezvolte dinamic, devenind treptat o companie internațională. În prezent, în întreaga lume, funcționează 67 de magazine Coccinelle, iar produsele brandului sunt vândute și în peste 1.250 de magazine multi-brand din Italia și din străinătate. Colecția de genți Coccinelle este atrăgătoare și rafinată, depășește cadrul general acceptat al modei și al tendințelor datorită stilului sofisticat care combină eleganța cu stilul casual. Acestea sunt unice datorită pielii folosite, calității prelucrării, atenției la detalii, executării meseriei de finisare. Geanta transmite întotdeauna o gamă întreagă de emoții, este un accesoriu elegant pentru o femeie cu un suflet de oraș, dinamic și care tinde să fie îndependentă.